23948sdkhjf

Just Eat-direktør skifter til kendt energiselskab

Energiselskabet Velkommen A/S opruster med et af de helt store navne i dansk erhvervsliv.

Carsten Boldt, der indtil udgangen af oktober var CEO for Just Eats danske afdeling, indtræder som Group Chief Commercial Officer i energiselskabet Velkommen.

Formelt er Carsten Boldt ansat i det bagvedliggende selskab Salescorp. Det handler dog udelukkende om, at han skal arbejde med alle de spinoff-forretninger, der knytter sig til Velkommens energiforretning.

- Velkommen er mere end blot et energiselskab. Selskabet har lagt en strategi, hvor man i højere grad skal være det sted, hvor forbrugerne samler alle de abonnementer, der knytter sig til en almindelig dansk husholdning. Det er hele dette univers af spinoffforretninger, som jeg blandt andet skal være med til at udvikle, siger Carsten Boldt, der har siddet i Velkommens advisory board i godt halvandet år.

Han kender derfor forretningen indefra.

- Det bliver min opgave at sætte endnu mere fart på væksten i salget af vores el- og gasprodukter - herunder varmepumpeområdet. Derudover skal vi have løftet salget af ladestandere, som vi både tilbyder i Velkommen- og NettoPower-regi, og så skal vi have trykket noget mere på i forhold til teleområdet og streamingområdet, hvor vi også har et stort potentiale. Samtidig har vi også et forretningsben med fokus på forsikringer. Det er hele dette økosystem af abonnementer til husholdningen, som vi skal udvikle og have til at skabe mest mulig værdi for vores kunder, siger han.

Entreprenant type

Carsten Boldt træder ind i Velkommen med årtiers erfaring med at udvikle nye digitale forretninger i medie- og telebranchen. Før sine otte år i Just Eat var han ansat som salgsdirektør i Berlingske Media, hvor han blandt andet var med til at udvikle onlineforretningen.

 Derudover har han været med til at bygge to teleselskaber op fra bunden. Først Tele2 i slutningen af 1990'erne og senere CallMe (det tidligere Debitel).

- Jeg er en entreprenant type, og jeg trives med at være med til at vækste noget fra et fornuftigt startup niveau til et niveau, hvor virksomheden er en stærk og betydelig spiller. Det har jeg haft god succes med tidligere, og det er noget, jeg synes, er sjovt. På den måde passer mine kompetencer rigtig godt med den vækstrejse, som Velkommen står foran, siger Carsten Boldt.

Stort potentiale

Hos Velkommen glæder adm. direktør Thomas Søgaard-Andersen sig over, at det er lykkedes at tiltrække Carsten Boldt.

- Jeg har arbejdet sammen med Carsten tidligere, og jeg kender hans drive, idérigdom og hans evne til at udvikle forretningskoncepter, før andre opdager muligheden. Velkommen har et kæmpe potentiale for at skabe en lang række interessante produkter, som komplimenterer energiforretningen, og som gør det lettere og billigere for vores kunder at drive deres husholdning, siger han.

Carsten Boldt bor i Nordsjælland sammen sin hustru Nina, der er adm. direktør i en investeringsplatform. Sammen har de to sønner på henholdsvis 17 og 13 år.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081