23948sdkhjf

Vinderen af Fjernvarmeprisen 2022 er ...

Årets modtager af Fjernvarmeprisen bliver Anders Dyrelund, markedschef i Rambøll. Torsdag aften ved Dansk Fjernvarmes landsmøde vandt han afstemningen om årets fjernvarmepris, da 1000 deltagere ved aftenarrangementet afgav deres stemmer.

Prisvinderen er stolt over anerkendelsen:

- Det er ekstremt overvældende alene at blive nomineret. Og i det selskab. Danmarks førerskab i den grønne omstilling er den danske fjernvarme. På grund af det demokratiske ejerskab og ved at være den største indkøbsforening, sagde Anders Dyrelund i takketalen.

- Jeg modtager også prisen på vegne af de kolleger, som jeg har mistet undervejs. Og derfor skal pengene gå til Kræftens Bekæmpelse og Muskelsvindfonden.

Anders Dyrelund var nomineret til Fjernvarmeprisen 2022 for sin livslange dedikation til at fremme fjernvarmen i ind- og udland.

Han var blandt andet med til at udarbejde de første varmeplaner for 40 år siden. Og dengang så han fjernvarmens potentiale for at sikre grøn effektiv og robust varme til byerne.

Anders Dyrelund har siden arbejdet engageret på at udbrede kendskabet til fjernvarmens muligheder.

Dansk Fjernvarmes formand, Jesper Frost Rasmussen, glæder sig på Anders Dyrelunds vegne:

- Det er velfortjent og en erkendelse af det mangeårige arbejde, Anders Dyrelund har lagt i fjernvarmens interesse. På den måde er han en eksponent for alle de ildsjæle rundt om i Danmark, der arbejder målrettet for den grønne omstilling, lyder det fra Jesper Frost Rasmussen.

Udover Anders Dyrelund var Vestforbrænding og samarbejdet mellem Gelsted Fjernvarme og Carl Hansen & Søn nominerede til prisen.

Anders Dyrelund er nomineret til Fjernvarmeprisen 2022

Artiklen er en del af temaet Video & Billedserier.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Fjernvarmeprisen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.563