23948sdkhjf

Her er den tredje og sidste nominerede til Fjernvarmeprisen 2022

Vestforbrænding er blandt de tre nominerede til at modtage Fjernvarmeprisen 2022. 

En nominering som Vestforbrændings direktør Steen Neuchs Vedel er både stolt og glad over, og ser som branchens anerkendelse af de mange tiltag, som Vestforbrænding har iværksat med en storstilet udrulning af grøn fjernvarme frem til 2030.

Begrundelsen for nomineringen lyder:

- I/S Vestforbrænding nomineres til Fjernvarmeprisen 2022, for at tænke stort og ambitiøst ved at dedikere godt 6 mia. kr. til at konvertere gasområder til fjernvarme. Et projekt i en så stor skala rykker for alvor Danmarks grønne omstilling fremad. Samtidig arbejder selskabet også på at gøre sit anlæg CO2-neutralt, blandt andet via udnyttelse af overskudsvarme og CO2-fangst.

Det er direktør for Dansk Fjernvarme Kim Mortensen, formand for Concito og tidligere klimaminister og EU-kommissær Connie Hedegaard samt Lead Application Manager fra Grundfos, Lars Krusborg Jakobsen, der har udpeget de tre nominerede kandidater til den endelige afstemning.

-Jeg er rigtig glad og stolt over, at vi er nomineret til denne pris og bliver anerkendt for at tænke stort i konvertering fra gas til fjernvarme. Det er et af de absolut største projekter i Vestforbrændings levetid. Jeg er også rigtig glad for, at det i år er lykkedes os at blive anerkendt flere gange – senest da vi modtog Dansk Affaldsforenings verdensmålspris i marts, siger Steen Neuchs Vedel.

De øvrige nominerede er Gelsted Fjernvarme og møbelproducenten Carl Hansen & Søn samt fjernvarmens ildsjæl Anders Dyrelund.

Prisen uddeles af Dansk Fjernvarme under et arrangement den 27. oktober 2022 i forlængelse af Dansk Fjernvarmes årlige landsmøde.

I/S Vestforbrænding er nomineret til Fjernvarmeprisen 2022

Artiklen er en del af temaet Video & Billedserier.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Fjernvarmeprisen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.562