23948sdkhjf

Fjernvarmens ildsjæl er nomineret til Fjernvarmeprisen 2022

Anders Dyrelund er nomineret for sin livslange dedikation til at fremme fjernvarmen i ind- og udland – og for at være eksponent for de ildsjæle, der arbejder med grøn omstilling.

For 40 år siden var Anders Dyrelund med til at udarbejde de første varmeplaner. Og allerede dengang så han fjernvarmens potentiale for at sikre grøn effektiv og robust varme til byerne.

Det oplyser Dansk Fjernvarme. 

Han har siden arbejdet engageret på at udbrede kendskabet til fjernvarmens – og senest også fjernkølingens muligheder – både i ind- og udland.

Han afslører gerne, at fjernvarmen og det lokale demokratiske ejerskab er en af hemmelighederne bag Danmarks førerposition med innovative og bæredygtige løsninger indenfor energiområdet.

Jury og Grundfos

Det er direktør for Dansk Fjernvarme Kim Mortensen, formand for Concito og tidligere klimaminister Connie Hedegaard samt Lead Application Manager fra Grundfos, Lars Krusborg Jakobsen, der har udpeget de tre nominerede kandidater til den endelige afstemning.

De tre nominerede offentliggøres i tiden derefter frem mod Landsmøde 2022, der bliver afviklet den 27. og 28. oktober.

Den første nominerede blev offentliggjort i sidste uge. Det er Gelsted Fjernvarme og Carl Hansen & Søn. , der nu skal kæmpe med Anders Dyrelund om prisen.

Som noget nyt er det ikke længere alene Dansk Fjernvarme, der står bag prisen. Fra og med i år er Grundfos indgået i et partnerskab med Dansk Fjernvarme om prisen.

Partnerskabet med Grundfos betyder helt konkret, at Fjernvarmeprisen 2022 rent beløbsmæssigt bliver fordoblet til 50.000 kroner.

Anders Dyrelund er nomineret til Fjernvarmeprisen 2022

Fjernvarmeprisen 2022

Ud over Anders Dyrelund er Gelsted Fjernvarme og Carl Hansen & Søn nomineret til Fjernvarmeprisen

Prisen uddeles ved Fjernvarmens Landsmøde senere på måneden

Artiklen er en del af temaet Video & Billedserier.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Fjernvarmeprisen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.929