23948sdkhjf

Ny direktør til Sønderborg Forsyning

Sønderborg Forsyning ansætter Christian Udby som ny direktør.

Han forlader sin direktørpost i DIN Forsyning i Esbjerg for at blive direktør i Sønderborg Forsyning fra 1. januar 2023.

Bag sig har han også erfaring fra direktørposten i Arwos i Aabenraa og rådgiverbranchen.

- Jeg glæder mig til at være med til at gøre en forskel i Sønderborg Forsyning. Sønderborg Kommune er kendt for at være visionær, når det gælder energi og bæredygtighed. Jeg ser frem til at arbejde i et forsyningsselskab med dygtige og dedikerede medarbejdere, hvor der er store ambitioner og mange vigtige klima- og bæredygtighedsprojekter, som skal realiseres over de kommende år, siger Christian Udby.

Bestyrelsesformand for Sønderborg Forsyning Ellen Trane Nørby siger, at med Christian Udby får man en visionær og faglig kompetent direktør.

- Det er lige det, Sønderborg Forsyning har brug for, for at komme i mål med vores ambitiøse projekter - som grøn fjernvarmeudrulning, Lillebælt Syd, Sektorkobling og et nyt renseanlæg, der skal bidrage positivt til et renere havmiljø, siger Ellen Trane Nørby.

Christian Udby har erfaring med sektorkobling, energi og forsyning helt generelt. Han kommer også til at sikre Sønderborg Forsynings bidrag til Project Zero, Lillebælt Vind og andre vigtige projekter.

Christian Udby afløser Hans Erik Kristoffersen, der i sommer forlod Sønderborg Forsyning på grund af alvorlig sygdom i den nærmeste familie.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079