23948sdkhjf

Hedensted Fjernvarme har fundet sin nye direktør

Hedensted Fjernvarme har fundet sin nye direktør. 

Det bliver 45-årige Anders Jepsen, der 1. december tager over efter Gitte Guldberg. Hun fik to år på posten, men valgte i august at forlade stillingen af personlige årsager.

- Vi er glade for, at vi har fundet en kompetent person og jeg tror, at det er det helt rigtige match for Hedensted Fjernvarme i den nuværende situation” siger Morten Juhl Lassen, der er formand for Hedensted Fjernvarme og fortsætter:

- Anders Jepsen besidder mange af de kompetencer som vi har allermest brug for i denne tid med de mange store udvidelser af fjernvarmenettet. Men også i forhold til udvidelse af varmeproduktionen i en tid med energikrise, øgede omkostninger og stigende fjernvarmepriser vil det netværk og de kompetencer som Anders bringer ind i Hedensted Fjernvarme kunne styrke samarbejdet med bestyrelsen og den strategiske udvikling af værket.

Tvis, Ørsted og Cowi

Anders Jepsen bor i Hedensted og har de seneste 8 år været ansat som projektchef i Trekantområdets Varmetransmissionsselskab I/S (TVIS), hvor han som afdelingsleder for en projektafdeling på syv  mand har haft det overordnede ansvar for TVIS-projekter. Anders Jepsen har bl.a. stået for udvidelserne til varmeværkerne i Jelling, Bredsten-Balle og Vamdrup samt en række udvidelser i Middelfart kommune. 

Desuden har Anders Jepsen været med i ombygningen af Skærbækværket fra naturgas til træflis for Ørsted -et projekt til 1,8 mia. kr. Anders har tidligere været ansat i det rådgivende ingeniørfirma Cowi som både projektleder og markedschef indenfor fjernvarme.

Anders Jepsen er først uddannet elektriker og siden bygningsingeniør og civilingeniør med speciale i byggeledelse. Endelig har han en række lederuddannelser bag sig, han har bl.a. studeret en HD i organisation samt Leadership Acceleration Programme fra IMD Business School.

Anders tiltræder direktørstillingen i Hedensted Fjernvarme a.m.b.a. den 1. december 2022.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094