23948sdkhjf

Forsyningsselskab: - Find de varme sokker og tæpper frem

Hofor kommer nu med en direkte opfordring til deres kunder i hovedstaden: Vent med at tænde for fjernvarmeanlægget og skrue op for radiatoren.

- Vi er nødt til at tage de varme sokker og tæpper frem, og prøve at vente med at tænde for varmen til inde-temperaturen falder til under 19 grader, siger Henrik Plougmann Olsen, administrerende direktør i Hofor.

Han opfordrer forbrugerne til at holde øje med rumtemperaturen. 19 grader er den rumtemperatur, som er indført for de statslige bygninger. Hofor opfordrer til, at alle husstande prøver at ligge på samme niveau.

Analyserer næste års fjernvarmepris

I Hofor bliver prisen for fjernvarme i det næste år normalt udmeldt i december. Derfor arbejder Hofor på højtryk lige nu for at få beregningerne færdige, så det er muligt at fortælle kunderne, hvad de kan forvente i 2023.

- I Hofor er vi i gang med at analysere næste års fjernvarmepris, men det er meget vanskeligt at sige noget om endnu. Energimarkedet er fortsat meget uforudsigeligt, og en række EU-indgreb kan få en betydning, vi ikke kender endnu. Men vi arbejder hårdt på at kunne beskytte vores fjernvarmekunder så godt som muligt, midt i at alle andre priser stiger, siger Henrik Plougmann Olsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126