23948sdkhjf

Fremtidens energinet i København

København skal være epicenter for Intelligent Energi. Det mener vinderne af årets Summer School for ingeniører.
For sjette år i træk arrangerede Grontmij i sidste uge Summer School, som i år havde temaet "Bæredygtig energiforsyning og Smart Grid i København i 2050".

Sommerskolen blev sluttet af med en konkurrence, hvor fire holde på tværs af studieretninger, skulle tegne en vision for København 2050 indeholdende en kort fortælling om byen og en beskrivelse af et koncept for 2050. Til sidst skulle de udfærdige en handlingsplan med deres konkrete plan for, hvordan barrierer overvindes, samt hvem i branchen, der skal deltage.

- Jeg synes, at de fire hold viste, at fremtiden tegnes af de unge, der ikke kun kan se visionerne i bæredygtig energi og miljø. De kan også omsætte dem i planer og strategier, der bringer os videre, siger Søren Larsen, adm. dir. for Grontmij i Danmark og medlem af konkurrencens jury.

Første pladsen gik til hold 1 for projektet "Grid City – Epicenter for Intelligent Energi"

- Gruppen vandt, fordi deltagerne havde en god vision, med en rigtig god sammenhæng og struktur. Det betyder meget, når man visualiserer en strategi, der skal pege 38 år frem i tiden til 2050, siger Søren Larsen.

Se vinderprojektet og de øvrige tre løsningsforslag her .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08