23948sdkhjf

De vil styrke den samlede indsats inden for energilagring

For bedst muligt at understøtte både omstilling og udvikling på energilagring har Energy Cluster Denmark og Dansk Center for Energilagring (DaCES) nu indgået en samarbejdsaftale, som skal sikre en forskningsorienteret og innovativ sektor den optimale sparring.

- Sammen er vi i stand til at understøtte den samlede forsknings- og innovationsindsats på energilagring, siger Glenda Napier, administrerende direktør i Energy Cluster Denmark, og sekretariatschef Anne Marie Damgaard fra DaCES er enig:

- Med en tydelig arbejdsfordeling får virksomheder, universiteter og videninstitutioner engageret i energilagring og konvertering kvalificeret og kompetent hjælp og støtte, når de har behov for det, siger Anne Marie Damgaard.

DaCES samler ny viden og forskning inden for energilagring fra de danske universiteter og videninstitutioner på tværs af teknologi, samfund og uddannelse, og Energy Cluster Denmark er gode til at tage de næste skridt, når virksomhedernes teknologiudvikling skal sikres finansiering og ud på markedet og gøre en grøn forskel.

- Med partnerskabet sikrer vi, at der er fuld rygdækning og støtte hele vejen fra innovativ tanke til ny teknologisk løsning, siger Glenda Napier.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093