23948sdkhjf

R&D Test Systems sikrer største ordre til Kina

R&D Test Systems skal levere en testbænk til Zhejiang Tianma Bearing Group til test af vindmøllers hovedaksellejer.

Den nye testbænk er en hydrostatisk vindlastenhed og bliver R&D Test Systems’ største projekt til en kinesisk kunde til dato. Testbænken vil blive installeret i et nybygget lejetestcenter hos Zhejiang Tianma Bearing Group (TMB), som er en af de største lejeproducenter i Kina og en global leverandør af lejer til de førende vindmølle-OEM’er.

- Det er et milepælsprojekt i Kina, og samarbejdet med TMB har været godt og meget effektivt, hvilket gør det muligt for os at levere testbænken med kort leveringstid, forklarer Kasper Willatzen, sales manager hos R&D Test Systems.

Formålet med at teste lejerne er primært at validere design og levetid af hovedaksellejer til både onshore og offshore vindmøller. Dette gøres ved at påføre både statiske og dynamiske belastninger på lejerne, der simulerer de realistiske forhold, som lejerne vil opleve igennem deres levetid i vindmøller. Denne form for test kaldes også en HALT-test (highly accelerated lifetime test) og er afgørende for at sikre lejernes holdbarhed.

- Vi er glade for støtten og fleksibiliteten fra R&D Test Systems på dette projekt. R&D har en dybdegående viden om test i vindindustrien, og de har lavet flere store projekter såsom LORC’s 25 MW HALT testbænk. Vi ser frem til vores fortsatte samarbejde med R&D Test Systems for at styrke vores kompetencer indenfor udvikling af vindmøllers hovedaksellejer, siger Marco Lu, direktør hos TMB Advanced Manufacturing Center.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079