23948sdkhjf

Kamstrup indgår partnerskab med eMeter

Kamstrup og eMeter indgår partnerskab for at kunne tilbyde kompatible løsninger, der skal fremme eMeters Smart Grid-system.
Kamstrup og eMeter vil i fællesskab udvikle og sælge integrerede løsninger til forsyningsselskabernes Smart Grid-systemer.

- Vi har allerede fra forskellige markeder set en stor interesse for en kombineret Kamstrup/eMeter-løsning. Med det nye partnerskab vil forsyningsselskaberne kunne drage fordel af en standardintegration mellem eMeters meget skalerbare og funktionsrige løsning og Kamstrups driftssikre fjernaflæsningssystem – baseret på afprøvet, trådløs teknologi og kvalitetskomponenter, designet og produceret i Danmark, siger Henrik Bæk Jørgensen, senior product manager for Smart Grid hos Kamstrup.

Som et led i samarbejdet giver eMeter og Kamstrup hinanden adgang til webservice og -support inklusiv softwaregrænseflader, kodeeksempler, demo-softwarelicenser og testprogrammer. De stiller samtidig deres supportafdelinger og tekniske eksperter til rådighed for hinanden.

- Vores Smart Grid-system giver forsyningsselskaberne mulighed for at vælge en kompatibel løsning, der uden problemer integrerer eMeter EnergyIP-platformen med vores partneres teknologi, siger Shannon Amerman, vice president of technology alliances hos eMeter.

- Dette vil ikke kun udløse gensidig succes for eMeter og vores partnere, det vil også reducere vores kunders omkostninger og føre til øget kundetilfredshed, tilføjer hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.09