23948sdkhjf

Nyfors skruer forventningerne til salg af solceller op

Nyfors’ nyeste forretningsområde, solceller, går over al forventning. Derfor skruer virksomheden nu forventningerne markant op.
I oktober måned 2011 introducerede Nyfors det nye forretningsområde, solceller, og fra første dag har interessen været stor. Nyfors’ sælgere har haft travlt ved telefonerne og mere end 1.500 potentielle kunder har været til informationsmøder.

- Vi har introduceret vores nye forretningsområde på et godt tidspunkt. Interessen fra kunderne er stor og mediernes fokus på solceller er enorm, hvilket helt sikkert har bidraget til succesen, lyder det fra direktør Henrik Mentz.

Ifølge Nyfors er kunderne klar til at investere, fordi de kan se fornuften for såvel miljø som egen økonomi. En typisk investering ligger på mellem 50 – 150.000 kr., og investeringer i den størrelsesorden kræver god rådgivning, sikkerhed og ikke mindst tryghed, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi oplever gang på gang, at den personlige rådgivning er meget vigtig for kunden. De ønsker en individuel rådgivning, sikkerhed for produktgarantier og ikke mindst ønsker de en leverandør, som de ved, de kan henvende sig til også om 10 år. Disse ønsker kan vi hos Nyfors leve op til, og vi er overbevist om, at det er en af grundene til vores store succes med salg af solceller, siger Henrik Mentz.

Solceller til hele Nordjylland
Hos Nyfors vil man gerne sælge solceller i hele Nordjylland. Derfor afholder virksomheden løbende informationsmøder både hos Nyfors i Brønderslev, men også i mange byer rundt omkring i landsdelen.

- Vi har god erfaring med møderne, fordi der er mulighed for at give en fælles introduktion til et stort antal kunder, fulgt op af en individuel, uforpligtende rådgivning, slutter Henrik Mentz.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19