23948sdkhjf

Kamstrup og GridManager indgår partnerskab

De to virksomheder vil integrere GridManagers Demand/Response-løsning, som aktivt skal overvåge og kontrollere elforbruget 24 timer i døgnet.
Ifølge administrerende direktør i GridManager, Mogens Birkelund, vil den fælles løsning være et meget anvendeligt redskab for virksomheder, så de kan nå deres mål om energibesparelser. Med krav om energitilsyn for store virksomheder, som et af resultaterne af EU's energiaftale, forventer GridManager og Kamstrup en voksende interesse for intelligent energiovervågning hos store forbrugere.

- Der er en stor og voksende interesse for løsninger til prisfleksibelt elforbrug, og der findes allerede mange pilotprojekter. Hos GridManager har vi med stor succes implementeret løsninger i fuld skala, som har resulteret i væsentlige energibesparelser for vores kunder. En vital del af den komplette løsning er muligheden for at kunne måle energiforbruget hurtigt og præcist; og ved at indgå partnerskab med Kamstrup sikrer vi, at vores kunder kan benytte en standardiseret, afprøvet og højtydende løsning fra en leverandør, som er kendt for høj kvalitet på dette område, siger Mogens Birkelund.

Smart Grid-produktchef hos Kamstrup, Henrik Bæk Jørgensen, er glad for det nye samarbejde og tilføjer:

- Hos Kamstrup værdsætter vi det nye samarbejde med en virksomhed, som er en af de førende inden for Demand/Response-løsninger for industrielle kunder. Ved at forene vores to løsninger kan vi skabe substantiel værdi for vores fælles kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096