23948sdkhjf

KK Wind Solutions organiserer flugten for sine ukrainske medarbejderes familier

KK Wind Solutions, der udvikler og producerer styring til vindmøller, har kastet sig ind i kampen for at hjælpe medarbejderes familiemedlemmer ud af Ukraine.

Det skriver Herning Folkeblad.

Det er med udgangspunkt i virksomhedens store fabrik i Stettin i Polen, at KK Wind Solutions arbejder på at få familierne til over 300 ukrainske medarbejdere over grænsen til Polen. Det er KK Wind Solutions HR-afdeling, der organiserer flugten blandt andet ved at arrangere busser.

Efterfølgende arbejder virksomheden på at få familierne godt på plads i Polen, hvor man også hjælper med at finde egnede boliger og jobs.

-Vi har allokeret markante finansielle og humanitære kræfter på at hjælpe. Jeg kommer ikke til at nævne et konkret beløb, men der er tale om en større indsats. Blandt andet er der afsat en relativ stor pulje til at medfinansiere skolegang for de børn, der kommer fra Ukraine til Stettin, og vi yder også bidrag til, at medarbejderne kan finde egnede boliger til deres familier, siger Kenneth Damm Hansen, der er Marketing & Communication Manager for KK Wind Solutions til avisen.

KK Wind Solutions fabrik i Stettin i Polen beskæftiger omkring 1000 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078