23948sdkhjf

Danske Commodities opruster med Centrica-profiler

Det danske energihandelshus Danske Commodities har været på profil-jagt hos Centrica. Her fra har selskabet hentet tre seniorprofiler, der skal være med til at styrke kundeforretningen og handel omkring fleksible energianlæg. 

Det drejer sig om Jens Tang, Dirk Kaiser og Søren Rygaard.

De bliver en del af et nyt team for europæisk kundeforretning, som har fokus på løsninger til risikostyring af energi som f.eks. PPA’er, balancering og fleksibilitetsstyring.

Jens Tang skal stå i spidsen for dette team, som består af ti erfarne specialister, der skal levere energimarkedsydelser til producenter og større forbrugere rundt om i Europa. 

- Danske Commodities har igennem en årrække leveret ydelser inden for risikostyring og optimering af produktions- og forbrugsanlæg. Vi vil nu udbygge vores kundeforretning og dække en større del af energimarkedets værdikæde. Vi ser det som et naturligt næste skridt, som på glimrende vis vil komplementere vores eksisterende handelsaktiviteter, siger Tor Mosegaard, VP, Head of European Power Trading hos Danske Commodities. 

Jens Tang, Dirk Kaiser og Søren Rygaard kommer alle fra ledende stillinger hos Centrica og har i alt 40 års erfaring inden for energimarkedsydelser til producenter, forsyningsselskaber og industrielle forbrugere.

Danske Commodities håndterer nu anlæg inden for vedvarende energi med en samlet kapacitet på 7 GW og fleksible produkions- og forbrugsenheder med en kapacitet på over 1 GW.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.048