23948sdkhjf

Verdo indgår partnerskab om ladeløsning

Verdo har netop indgået et partnerskab med den norske virksomhed Defa, der beskæftiger sig med udvikling og levering af ladeløsninger til private og erhverv. 

- Defa er markedsførende inden for udvikling af intelligente ladeløsninger i Norden, hvor elbiler og plugin-hybrider har været i kraftig vækst de seneste år. Denne vækst ser vi nu i Danmark, og vi er glade for at kunne tilbyde danske bilister et velafprøvet produkt, som selvfølgelig er tilpasset danske forhold, siger Daniel Bylling-Westergaard, udviklingschef i Verdo og ansvarlig for udviklingen af Charge-konceptet, som er Verdo’s løsning til grønne bilister. 

Udvider koncept

Verdo har hidtil haft fokus på udrulning af abonnement og ladeløsning til private via et fleksibelt abonnement, hvor bilisterne betaler ud fra deres kørselsbehov. Med partnerskabet med Defa udvider Verdo til også at tilbyde ladeløsninger til erhverv og boligforeninger. 

Løsningen omfatter dels en app, hvor Charge-kunder selv styrer, hvornår de ønsker at lade. Dels omfatter løsningen en ladestander, som allerede er gennemprøvet på det nordiske marked.

- Vores fokus er at udvikle en intelligent og fleksibel ladeløsning til private med opladning i hjemmet samt til virksomheder, som ønsker at tilbyde opladning til ansatte og kunder. Derfor bliver Charge nu også tilbudt til erhvervskunder og boligforeninger, hvor løsningen bliver tilpasset den enkelte kundes behov, siger Daniel Bylling-Westergaard og tilføjer: 

- Eksempelvis kan vi etablere ladestandere til brug af virksomhedens biler, når de bliver opladet i arbejdstiden. Den øvrige tid er ladestanderen tilgængelig til offentlig brug ud fra virksomhedens ønske. 

Via partnerskabet mellem Verdo og Defa vil Charge-kunder kunne tilgå tusindvis af ladepunkter i de nordiske lande.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125