23948sdkhjf

Kohsel præsenterer ny CEO

Transformerproducenten Kohsel har netop offentliggjort, at man i næste måned skifter direktør. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Jan Ellegaard afløser pr 21.marts den hidtidige CEO, Henrik Sørensen, der har stået i spidsen for Kohsel siden 2015.

- Henrik Sørensen har over årene udført et imponerende arbejde med at videreudvikle selskabet i tæt samarbejde med Morten Kohsel. Vi er meget taknemmelige for de forbedringer og de resultater, som Henrik har bibragt selskabet, og vi ønsker Henrik al muligt held og lykke fremover. Vi er glade for at have indgået en aftale med Jan Ellegaard. Vi kender ham som en stærk leder og en succesfuld CEO i flere selskaber, og vi ser ham som den rette CEO til at bringe Kohsel videre frem. Jan påbegynder sit arbejde i Kohsel medio marts og tiltræder formelt pr. 21. marts, hvor han overtager alle ledelsesopgaverne fra Henrik Sørensen. Indtil da vil Henrik Sørensen fortsætte sine opgaver som hidtil, siger Carl Erik Skovgaard, formand for bestyrelsen hos Kohsel.

Den afgående CEO Henrik Sørensen er glad for, at Kohsel har fundet en stærk kandidat til at tage virksomheden videre.

- Jeg har haft en fantastisk tid hos Kohsel, og jeg har nydt at arbejde med mine kollegaer, vore leverandører og vore kunder. Jeg mener, at det nu er tid for mig til at rykke videre, og jeg er glad for at selskabet har fundet en stærk afløser på posten, siger Henrik Sørensen.

Kohsels kommende CEO Jan Ellegaard kommer fra en stilling som CEO for R82 A/S, hvor han har været siden 2014. Tidligere har han været CEO i Sirona Dental A/S, CCO i BB Electronics A/S og besad flere kommercielle positioner i Tetra Pak i Danmark, USA og Indonesien.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med mine nye kollegaer, og jeg kan ikke vente til at skulle mødes med dem, vore kunder, vore leverandører og andre gode samarbejdspartnere. Jeg betragter Kohsel som en af de mest professionelle selskaber indenfor produktion af elektroniske komponenter, og jeg er beæret over -i tæt samarbejde med Morten Kohsel- at skulle bringe selskabet videre på rejsen, siger Jan Ellegaard.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.361