23948sdkhjf

100 millioner og nye lokaler skal give dansk solpanelproducent et boost

Producenten af solvarmepaneler Heliac oplever stor international interesse og er derfor vokset ud af sine lokaler i Hørsholm.

En gruppe aktionærer bag virksomheden har opkøbt en ejendom i Nivå.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Her får virksomheden lagerhaller, rampeanlæg og kontorer i to etager fordelt på et grundareal på 16.367 kvadratmeter  og et etageareal på 4.307 kvadratmeter.

Heliac overtog ejendommen pr. 1. december 2021 og har siden igangsat renovering af kontor- og produktionsafsnittet.

- Vi er i gang med at skalere virksomheden, hvilket betyder, at vi var vokset ud af vores lokaler i Hørsholm. Ved Teglbyen 10 i Nivå får vi god plads i større kontorer og produktionslokaler, hvor vi kan fortsætte vores vækst og udvikling af teknologier, der kan gøre en forskel for den grønne omstilling, siger Sarah Roloff, Head of HR & Communications i Heliac.

I 2021 rejste virksomheden knap 100 mio. kr. i investeringer. Store dele af disse kom fra Artha Kapitalforvaltning og de resterende dele bl.a. fra eksisterende aktionærer. Kapitalindsprøjtningen har gjort det muligt at skalere virksomheden mod et internationalt marked.

Heliac har et kæmpe potentiale. Produktet er skalerbart, og kan leveres til hele verden, hvor der er sol. Teknologien er god, solpanelerne er billige og effektive, og så har Heliac en dygtig ledelse. Når jeg regner på casen, er det rigtig spændende, sagde Jan Severin Sølbæk, der er direktør i Artha Kapitalforvaltning, i forbindelse med kapitalindsprøjtningen i Heliac.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109