23948sdkhjf

Anmasi køber konkursramte Envotherm

Envotherm A/S i Vojens var i december sidste år nødsaget til at indgive egen konkursbegæring efter tabte og udskudte ordrer til bl.a. flyindustrien, var interessen for selskabet stor.

Kurator, Jens Højmark, DAHL Advokatpartnerselskab, har arbejdet intensivt de sidste måneder for at sikre den bedst mulige løsning for selskabets kreditorer og samtidigt herved forsøge at sikre så mange arbejdspladser som muligt.

Og nu er opgaven fuldført for kuratoren.

Konkursboet har nemlig indgået aftale med Anmasi A/S omkring salg af det tidligere Envotherms aktiver og aktiviteter til et nystiftet selskab, som ejes 100 procent af Anmasi A/S.

Envotherm vil derfor fremadrettet indgå som en del af Anmasi-gruppen.

- Det er en stor glæde for os som oprindeligt stiftede selskabet, og som har lagt mange ressourcer i udvikling af Envotherms teknologi, at det nu kan videreføres", udtaler den tidligere adm. direktør i Envotherm, Vibeke Svendsen i en pressemeddelelse.

Plads til de ansatte

Envotherms aktiviteter fortsætter i de eksisterende faciliteter i Vojens fra tirsdag den 1. februar, og Anmasi har ansat flere af de tidligere medarbejdere, herunder produktionsmedarbejder, montør og programmør.

- Vi ser købet af Envotherms aktiver og aktiviteter, som en udvidelse af Anmasis aktiviteter, hvor vi er specialister indenfor vaskeanlæg, ultralydsrenser og filtersystemer til metal-, plast- og levnedsmiddelindustrien samt til virksomheder i den farmaceutiske branche. Købet af Envotherm kan sikre en fortsat vækst for Anmasi-gruppen. Envotherm er førende indenfor rensning og recirkulering af industrispildevand, og der er et voksende marked for denne teknologi såvel nationalt som internationalt, siger Jan Hedeby Sørensen, ejer og direktør for Anmasi-gruppen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094