23948sdkhjf

Salg af konkursbo trækker ud

Trods stor interesse fra mulige købere er det endnu ikke lykkedes at få solgt den konkursramte Vojens-virksomhed Envotherm.

Det fortæller Jens Højmark, der er kurator for konkursboet.

- Status er, at der stadig er stor interesse fra både Danmark og udlandet for Envotherm, og der forhandles i øjeblikket. Derfor tror vi også stadig, at Envotherm kan sælges som en samlet virksomhed, siger Jens Højmark.

Han henviser til, at det er Envotherms teknologi, der er interessant for mulige købere. Envotherm siden 2006 har udviklet, produceret og solgt anlæg til rensning af industrielt spildevand.

Virksomheden har opfundet en teknologi med lang levetid på anlæggene, der også har et lavt energiforbrug og dermed lavt CO2-aftryk. Envotherm har ligeledes to datterselskaber i form af ET Carwash og ET Procurement. 

ET Carwash var et af Envotherms senest udviklede koncepter, hvor man med anlæg kan renser og regenerere vaskevandet i bilvaskehaller til et lavt vand- og energiforbrug.

Der var svigtende salg af spildevands-anlæggene, der 30. november førte til, at Envotherm blev taget under konkursbehandling.

- Vi kan i hvert fald konstatere, at interessen for virksomheden stadig er til stede, og vi håber fortsat, at vi kommer på plads med en samlet virksomhedsoverdragelse til en ny ejer her i starten af januar, siger Jens Højmark.

Envotherm havde omkring 10 ansatte, da virksomheden gik konkurs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11