23948sdkhjf

Energinet søger 150 nye ansatte

Energinet i Erritsø står over for en mængde nyansættelser i 2022.

Rundt regnet skal 150 nye ansatte indlemmes på kontoret i Erritsø. Det vurderer direktør Marianne Hansen med ansvar for Koncernøkonomi og Business Support i Energinet. 

Det er særligt inden for IT og anlæg, der skal findes nye kollegaer til de forvejen godt 1000 ansatte, skriver Fyens.dk.

- It spiller i dag en stor rolle, men bliver endnu vigtigere for driften af energisystemerne fremover - derfor er der også brug for at styrke det område, siger Marianne Hansen.

Behovet for de mange nye ansatte er steget i takt med, at Energinet får flere opgaver rundt om i landet – ikke mindst fordi elnettet skal tilpasses en fremtid, hvor strømmen mestendels kommer fra vind og sol fra anlæg placeret i tyndt befolkede områder. Samtidig nødvendiggør det stigende elforbrug en vis fleksibilitet, digitalisering og en yderligere styring, for at holde det høje niveau af forsyningssikkerhed. 

Det er ikke kun på IT-fronten, at der er behov for at opgradere. Anlægsmæssigt bliver der også behov for nye hoveder.

Energinet ser nemlig ind i en række store anlægsarbejder i de kommende år: Forarbejdet til energiøerne, renovering og forstærkning af eltransmissionsnettet, tilslutning af nye solcelleanlæg og havmølleparker samt udbygningen af eltransmissionsnettet blandt andet langs vestkysten. 

Med udsigten til yderligere 150 ansatte i år runder selskabet 1100 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11