23948sdkhjf

GE Energy indgår strategisk samarbejde med Lemvigh Müller

For at imødekomme krav og forventninger fra markedet har GE Energy valgt at indgå et tæt samarbejde med Lemvigh Müller som distributør af GE’s komplette program af 1-fasede UPS’er.
Samarbejdet blev skudt i gang på LM`s store årlige kunde/leverandør-messe i Brædstrup, hvor der var stor interesse for GE`s UPS-produkter.

- Efter en grundig analyse af det 1-fasede UPS marked, valgte vi at indgå dette strategiske samarbejde med Lemvigh Müller, da vi ser dem som en kompetent og teknisk stærk partner. Ikke alle kunder er fortrolige med UPS-produkter, og det er derfor meget vigtigt at den samarbejdspartner, der distrubuerer produkterne, har kompetente medarbejdere, der kan rådgive kunderne til det rigtige valg i netop deres applikation. Og indenfor denne rådgivning er LM rigtig stærke, siger Salgschef i GE Energy Danmark, Thomas Volder, om samarbejdet.

- Perspektivet i dette samarbejde er rigtig stort, da UPS-området generelt vækster i takt med at IT-systemer og backup af disse bliver mere og mere integrerede i forskellige applikationer, forsætter salgschefen og tilføjer, at GE Energy forventer stor vækst i 2012.

For at imødekomme kundernes krav om tilgængelighed og kort leveringstid, har LM valgt at lagerlægge hele GE-UPS-serien. Således er alle typerne allerede nu er tilgængelige via online bestillingssiden LM Partner.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094