23948sdkhjf

Hydrogen Valley ansætter: Nye ansigter skal udvikle brintbaserede projekter

Hydrogen Valley forventer at indlede flere samarbejdsprojekter med europæiske aktører i de kommende år. Power-to-X organisationen har derfor været ude og hente nye folk med kompetencer, der matcher de fremtidige behov.

Non-profit organisationen Hydrogen Valley indgår i en række udviklingsprojekter med danske og udenlandske samarbejdspartnere. Hydrogen Valley forventer, at projekterne bliver større og mere omfattende i de kommende år, og at de vil omfatte partnere fra EU-lande som Holland og Tyskland, da disse lande ligger tæt på Danmark og har ambitiøse strategier inden for udvikling af grøn brint og tilhørende infrastruktur.

Anne-Luise Skov Jensen og John Kjær er tiltrådt med viden og erfaring, der styrker Hydrogen Valley inden for udviklingen af grønne brintbaserede projekter.

Anne-Luise Skov Jensen er tiltrådt stillingen som Head of Project Portfolio. Hun kommer fra en stilling som Fundraising Manager hos NordDanmarks EU-kontor, hvor hun har haft ansvaret for at styrke samarbejdet mellem nordjyske og europæiske virksomheder og organisationer inden for rammerne af en række EU-programmer.

Anne-Luise skal lede Hydrogen Valleys indsats i forhold til at indgå i konsortier på tværs af lande og kompetencer, afklare finansieringsforhold og lede udviklingsprojekter fra ide til gennemførelse inden for Power-to-X.

John Kjær er tiltrådt stillingen som Head of Business Development og kommer fra en stilling som Salgs- og Marketingdirektør hos SerEnergy med erfaring i international forretningsudvikling inden for brændselscelleteknologier.

John skal lede arbejdet med at udvikle forretningsmodeller med og for samarbejdspartnere i kommende Power-to-X projekter – herunder identificere potentialet i udnyttelse af overskudsenergi, affaldsstrømme og biprodukter med henblik på at skabe det optimale anlægsdesign.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125