23948sdkhjf

Farum Fjernvarme kobler 405 ejendomme på nettet

Furesø Byråd har netop besluttet at godkende to projektforslag for udbygning af fjernvarmenettet i Farum Vest

Med godkendelsen af projektforslagene kan Farum Fjernvarme tilbyde 405 ejendomme tilslutning til fjernvarmenettet frem mod 2024. Det gælder blandt andet Plejecenter Lillevang og Solvangskolen og to omkringliggende byområder.

- I Furesø Byråd er vi glade for at kunne godkende de to fjernvarmeprojekter, der giver flere borgere, boligforeninger og virksomheder mulighed for at konvertere fra naturgas og olie til mere miljørigtig fjernvarme og derigennem bidrage til kommunens målsætning om en fossilfri varmeforsyning i 2035, siger Lene Munch-Petersen (A), formand for udvalget for natur, miljø og grøn omstilling i en pressemeddelelse. 

Dialogen er i gang

Farum Fjernvarme har allerede taget kontakt til en række grundejerforeninger og boligselskaber i de to områder, hvor de har oplevet en stor interesse for tilbud om fjernvarme.

- Vi glæder os til at kunne tilbyde en række nye kunder en grønnere varmeforsyning end den, de har i dag. Udover at gøre det økonomisk fordelagtigt at være med fra begyndelsen, introducerer vi også muligheden for at få fjernvarme på abonnement, så kunderne ikke nødvendigvis skal ud i en større investering for at blive tilsluttet fjernvarmen, siger Nighat Kamal, direktør i Farum Fjernvarme.

Ejendommene i de to nye fjernvarmeområder vil primært blive forsynet med fjernvarme produceret på Farum Fjernvarmes store luft/vand-varmepumpe suppleret med naturgasbaseret fjernvarme.

De to fjernvarmeprojekter er første skridt i udmøntningen af planerne for en udbygning af fjernvarmenettet i Furesø Kommune og forventes inden for et kortere tidsperspektiv at blive fulgt op af flere konverteringsprojekter i både Farum og Værløse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109