23948sdkhjf

Ringkøbing-Skjern Elnet solgt til RAH

Byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune, som er eneaktionær i Ringkøbing-Skjern Forsyning, har vedtaget at sælge sin elforsyning til RAH.
For at få frigjort den kapital der ligger i Ringkøbing-Skjern Elnet, har kommunen undersøgt mulighederne for at sælge elforsyningen. Det har nu resulteret i salget til det lokalt forankrede elforsyningsselskab RAH, som kunne tilbyde den mest attraktive aftale.

- Der har fra begyndelsen af udbudsprocessen været stor interesse for salget af Ringkøbing-Skjern Elnet, fordi der er tale om en veldreven forretning, et veludbygget elforsyningsanlæg og nogle dygtige medarbejdere, siger adm. direktør i Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S, Finn Jessen, i en kommentar på kommunens hjemmeside.

Overdragelsen forventes at ske pr. 1. juli 2012 efter Energistyrelsens godkendelse, mens den økonomiske overtagelse vil ske med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2012.

Ringkøbing-Skjern Elnet, der distribuerer el og vedligeholder elnettet i Ringkøbing by samt Skjern by og omegn, har ca. 7.500 kunder. Elforsyningsselskabet RAH har i dag 27.000 kunder.

- RAH glæder sig til at byde de berørte medarbejdere i Ringkøbing-Skjern Forsyning velkommen som medarbejdere og kolleger i RAH, lyder det fra adm. direktør i RAH, Jacob Møller, i en kommentar på hjemmesiden.

- Det er dygtige folk, og de vil bestemt kunne bidrage til en fortsat positiv udvikling af RAH fremadrettet, siger han.


Læs mere om: RAH
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094