23948sdkhjf

Nødstrømsspecialist får ny direktør

Kurt Vahlun Sørensen er den 1. november 2021 tiltrådt som ny administrerende direktør for Coromatic, der har specialiseret sig i teknisk infrastruktur og nødstrømsanlæg. 

Kurt Vahlun Sørensen skal som ny administrerende direktør bygge videre på virksomhedens position indenfor rådgivning, servicering samt opførsel af teknisk infrastruktur til offentlige og private kunder i Danmark.

Han får ligeledes ansvaret for at fortsætte samarbejde med kunder og samarbejdspartnere, at bygge videre på den danske strategi for Coromatic og i det hele taget fortsætte konsolideringen af virksomheden i Danmark.

- Det har været nogle spændende og foranderlige år i takt med, at virksomheden har udviklet sig fra en mindre aktør til at være den ledende virksomhed indenfor sikring af virksomhedskritisk infrastruktur i Danmark. Hvis vi skal bevare den position, så handler det i høj grad om at have kunden i centrum, og det er netop det fundament, som jeg glæder mig til at styrke yderligere, siger Kurt Vahlun Sørensen i en pressemeddelelse.

Kurt Vahlun Sørensen kommer fra en stilling som regionschef hos Kemp & Lauritzen, og inden da var han divisionschef hos Raunstrup Bygningsservice. Fra sine tidligere jobs har han erfaring med teknik- og byggebranchen og at opbygge en kundefokuseret serviceorganisation.

Kurt Vahlun Sørensen erstatter som Søren Schønnemann Traumer, der kom til Coromatic i maj 2019. Årsagen til skiftet oplyses ikke.

En på sinkadusen

Coromatic har siden 2017 haft vind i sejlene. Bruttoresultatet har været støt stigende fra 83,5 millioner kroner i 2017 til 111,9 millioner kroner i 2019.

På bundlinjen er der også registreret fremgang. I 2017 hentede selskabet et overskud på 1,2 millioner kroner – i 2019 var det steget til 21,5 millioner kroner. 

Men i 2020 var det slut med de positive takter. Bruttofortjenesten tog et dyk fra de 111,9 millioner i 2019 til 85 millioner, mens overskuddet skrumpede fra 21,5 millioner kroner til 225.000 kroner. 

I regnskabsberetningen skriver ledelsen, at resultatet for 2020 anses som værende utilfredsstillende.

- Dog forventer man en omsætningsvækst på mellem 10 og 15 procent samt en tilsvarende højere bundlinie i 2021, fremgår det.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094