23948sdkhjf

Vindenergi Danmark er blevet WindMade-leverandør

Vindenergi Danmark har indgået en samarbejdsaftale med det globale forbrugermærke WindMade. Med aftalen bliver Vindenergi Danmark leverandør af verdens første forbrugermærke inden for vindenergi.
WindMade, der er en non-profit organisation, er verdens første globale forbrugermærke for virksomheder og produkter, der bruger vindenergi. Varemærket signalerer et stærkt engagement i vedvarende energi og giver virksomheder en mulighed for at øge synligheden af deres fokus på energi og bæredygtighed.

WindMade er grundlagt af Vestas, WWF, LEGO, PWC, Global Wind Energy Council, Bloomberg og United Nations Global Compact, og nu har varemærket altså indgået en samarbejdsaftale med Vindenergi Danmark, der er et uafhængigt elhandelsselskab, som varetager vindmøllerejernes økonomiske interesser i elmarkedet.

Store forventninger til samarbejdet
Samarbejdet betyder, at Vindenergi Danmark, hvis andelshaveres 3.000 vindmøller producerer cirka 10 procent af det samlede elforbrug i Danmark, kan WindMade-certificere danske virksomheder.

- WindMade ser med stor glæde på samarbejdet med Vindenergi Danmark. Vi anser samarbejdet som en god mulighed for at udbrede WindMade varemærket i Danmark og ser frem til at byde nye danske WindMade-medlemmer velkomne, siger Henrik Kuffner, CEO WindMade.

Hos Vindenergi Danmark er forventningerne til varemærket store. Her forventer man, at virksomheder og organisationer, der ønsker at vise deres engagement inden for miljø og vindenergi, vil se WindMade-varemærket som en god måde at kommunikere dette på.

Vindmølleindustrien, der er branchens interesseorganisation, og Widex A/S, der producerer høreapparater, er de første virksomheder, der bliver Windmade gennem Vindenergi Danmark.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078