23948sdkhjf

Krüger Aquacare har fået ny direktør

Den 1. november tiltrådte Jan Garst som ny direktør i Krüger Aquacare, hvor han bliver ansvarlig for den nyeste viden inden for procesvand, korrosionsbeskyttelse, high-end kemisk rens og service.

Jan kommer fra en stilling som afdelingschef hos Kemp & Lauritzen. Før dette har han blandt andet opbygget erfaring som General Manager hos Stanley Security og som landeansvarlig for Dansikring Response.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at lære forretningen og alle mine nye kolleger og kunder bedre at kende. Der er et stort potentiale i Krüger Aquacare, som jeg ser frem til at videreudvikle med et skarpt fokus på at levere service i verdensklasse for vores kunder, siger Jan Garst.

Leif Bentsen, Administrerende Direktør i Krüger, ser også frem til samarbejdet:

- Vi er glade for at få Jan om bord. Udover at udvikle serviceforretningen glæder jeg mig til, at Jan skal være med til implementere Verdensmålene yderligere i Krüger Aquacare, der bidrager til væsentlige mål som optimeret energieffektivitet, forlænget levetid på anlæg og forebyggelse af vandbårne sygdomme, siger Leif Bentsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095