23948sdkhjf

GreenLab Skive henter profiler hos Verdo, Norlys og Evida

GreenLab Skive har netop ansat tre profiler, der får det væsentligste ansvar for den fremtidige udvikling. 

De er hentet fra henholdsvis Norlys, Evida og Verdo.

Ny Head of Business Development

GreenLabs nye Head of Business Development hedder Jakob Hebsgaard.

Som Head of Business Development får Jakob ansvaret for forretningsudvikling og kommerciel modning af GreenLab-platformen. Han skal blandt andet identificere nye partnervirksomheder, som kan etablere sig i den grønne industripark, udvikle modeller for udbredelse af erfaringerne fra Greenlab Skive og bidrage til at accelerere etableringen af det kommende Innovations- og forskningscenter. 

- GreenLab er både nationalt og internationalt et af de mest fremsynede og ambitiøse bud på, hvordan vi kan skabe bæredygtig produktion i stor skala og samtidig udnytte symbioseeffekter, hvor der skabes synergi mellem produktion af vedvarende energi, energi-lagring og industriel produktion. GreenLab er derfor et super attraktivt projekt at være med til, som arbejder med utroligt interessante perspektiver og har direkte impact på den grøn omstilling, siger Jakob Hebsgaard Mogensen. 

Han kommer fra en lang karriere i Norlys, hvor han har beskæftiget sig med en bred vifte af opgaver for ledelsen – blandt andet fusioner, opkøb, partnerskaber, strategiudvikling samt ledelse af forandringer. Jakob har en M.Sc i Business Systems og en M.B.A. 

Ny Head of Technical Development

Mette Dam Jensen er GreenLabs nye Head of Technical Development.

Mette Dam Jensen skal være med til at sætte kursen for GreenLabs videre udvikling, herunder blandt andet etableringen af GreenLabs SymbiosisNet. Derudover bliver hun ansvarlig for at sammenkoble virksomheders ressourcestrømme i GreenLab og skabe fælles gevinster på tværs af virksomhederne.

- Jeg vil gerne arbejde med den grønne omstilling og være med til at gå forrest ved at demonstrere nye muligheder og læring i samarbejde med andre aktører. Indenfor netop de områder er GreenLab den ideelle arbejdsplads for mig, siger Mette Dam Jensen. 

Hun har en M.Eng i Environmental Engineering Technology og en M.Sc i Innovation Management. Hun har tidligere arbejdet som strategisk forretningsudvikler hos Evida og som Innovations- og Markedschef hos Krüger. 

Ny Head of Project Execution

Som Head Project Execution har GreenLab ansat Bo Tang Sørensen.

Han bliver ansvarlig for at skabe overblik over GreenLabs projektportefølje og identificere og implementere nye strukturer og processer. Han bliver bl.a. ansvarlig for at drive GreenLabs største power-to-X projekt, GreenHyScale 100MW, som er et nystartet projekt finansieret med 30 mio. euro af EU. 

- Ambitionen omkring GreenLab tiltaler mig meget. Jeg vil gerne bidrage til at skabe spændende arbejdspladser og markere Skive på landkortet som frontløbere inden for grønne og innovative løsninger, siger Bo Tang Sørensen.

Bo Tang Sørensen er uddannet el-installatør og tidligere har arbejdet som afdelingschef hos Verdo Teknik, hvor han beskæftigede sig med teknisk infrastruktur bl.a. i forbindelse med SmartCities. Han har udover Verdo en fortid ved Grundfos, hvor han har gennemført projekter indenfor byggeri og større tekniske installationer, på ejendomsporteføljen i ind og udland. Derudover har han arbejdet som rådgiver indenfor byggeri ved ingeniørvirksomheden Niras. 

De tre nye profiler er allerede tiltrådt deres respektive stillinger. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094