23948sdkhjf

Køber el-grossist: Brødrene Dahl bevæger sig ind på el-markedet

Brødrene Dahl har købt el-grossist Jens A. Jacobsen.

Dermed får selskabet tilført nye kompetencer, således at selskaberne fremover samlet set kan servicere VVS-installatører, el-installatører og industri med tekniske løsninger.

Digitaliseringen af samfundet; nye, intelligente løsninger inden for VVS, Vand og kloak; flere og flere løsninger, der går på tværs af VVS og el-installatører stiller nye krav til både VVS og el-installatører. 

Derfor ser Brødrene Dahl frem til også at kunne tilbyde el-artikler, når der i fremtiden leveres materialer til begge områder.

- Vi er rigtig glade for købet af Jens A., som fortsætter under sin eksisterende struktur og under sammen navn og organisation, siger COO hos Brødrene Dahl, Christian Deichmann.

Udnytte synergier

Brødrene Dahl er en af Danmarks førende grossister på VVS og Vand & Kloak med 53 butikker over hele landet.

Nu lægges Jens A.’s to butikker og en webshop til. Jens A., som ifølge seneste regnskab tæller 31 medarbejdere, fortsætter i sin nuværende struktur og med nuværende ledelse.

Med købet af Jens A. har VVS-grossisten et stærkt ønske om at udnytte de synergier, der er mellem VVS og el samt udbygge de nære kunderelationer i flere dele af landet. Hos Jens A. har man også en stor tro på fremtiden. 

- Det er det helt rigtige for os. Brødrene Dahl kommer og bliver en dygtig og stabil partner. Vi fortsætter ufortrødent med navn og organisation og får samtidig mulighed for at betjene endnu flere kunder. Koblingen mellem VVS og el bliver kun større i disse år, og vi ser frem til at samarbejde om at være de bedste over for installatørerne fremover, siger direktør hos Jens A., Torben Albrechtsen.

Købet er afhængigt af godkendelse fra Konkurrencemyndighederne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109