23948sdkhjf

Skanderborg Forsyning har fundet sin nye direktør

Vand- og spildevandschef i Brønderslev Forsyning, Per Grønvald, bliver ny direktør for Skanderborg Forsyning.

Det oplyser forsyningsselskabet i en pressemeddelelse. 

Per Grønvald skal blandt andet stå i spidsen, når Skanderborg Forsyning, som en del af en ny strukturplan, går i gang med at gennemføre en centralisering af spildevandshåndteringen i kommunen. Samtidig venter store investeringen inden for kloakseparering og vandforsyningsanlæg, der skal sikre, at Skanderborg Forsyning også i fremtiden kan sikre sikker drift i takt med øget befolkningstilvækst, højere miljøkrav og stigende fokus på grøn omstilling. 

- Jeg glæder mig til at blive en del af en agil organisation med dygtige medarbejdere, der har stort ansvar for både kerneopgaven og udviklingen af fremtidens forsyning. Det passer mig godt at skulle sikre den stabile og effektive drift og samtidig hele tiden holde øjnene åbne for nye muligheder og teknologi, siger kommende direktør Per Grønvald.

Mangeårig erfaring

Ansættelsesudvalget har blandt andet peget på Per Grønvald som Skanderborg Forsynings ny direktør grundet hans mangeårige erfaring inden for ledelse, samt vand og spildevand, fortæller bestyrelsesformand, Martin Frausing Poulsen:

- Jeg er meget glad for, at ansættelsesudvalget har fundet en så kvalificeret mand til posten, der både har en stærk faglighed og et stærkt fokus på, at Skanderborg Forsyning skal være a great place to work. Jeg tror på et endnu stærkere samarbejde med ejere og kunder om fremtidens mange og spændende opgaver for forsyningen, siger Martin Frausing Poulsen.

Skanderborg Forsynings nuværende direktør, Bjarne Langdahl Riis, fratræder sin stilling 1. august. Økonomichef Jeanett Bak Jensen vil i august måned også fungere som konstitueret direktør, indtil Per Grønvald overtager posten 1. september. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094