23948sdkhjf

Dansk Affaldsforenings direktør fratræder

Dansk Affaldsforenings direktør Mikkel Brandrup har valgt at opsige sin stilling og fratræder 1. september.

Baggrunden er personlige årsager.

Det oplyser Dansk Affaldsforening i en pressemeddelese.

- Jeg har gennem årerne fået meget energi af at arbejde for den kommunale affaldssektor. De seneste år har dog trukket store veksler på mig og min familie, hvor jeg har givet alt, hvad jeg havde, i arbejdet med ny strategi, corona og ikke mindst forhandlingerne om klimaplanen for affald. Jeg har arbejdet for, at affaldssektoren skulle fungere som kritisk infrastruktur. Politisk har Folketinget valgt en anden retning, som betyder, at sektoren og foreningen skal finde nye veje frem. Den opgave savner jeg energi til at løfte, og derfor har jeg ønsket at fratræde og søge nye udfordringer, siger Mikkel Brandrup.

Han understreger, at han har sat stor pris på samarbejdet med bestyrelsen, medlemmerne og sekretariatet.

- Bestyrelsen har været meget tilfredse med Mikkels arbejde og vil gerne sige ham tak for den indsats, han har leveret for foreningen gennem alle årerne. Der har været fuld opbakning til strategi såvel som det konkrete arbejde – politisk, foreningsmæssigt og i forhold til sekretariatets drift. Beslutningen er Mikkels, og bestyrelsen er ærgerlige over, at han ikke ønsker at fortsætte, siger Mads Jakobsen, formand for Dansk Affaldsforening.

- Det er vigtigt for mig at pointere, at foreningen arbejder ufortrødent videre med at løfte de opgaver, der ligger foran den kommunale affaldssektor. Det gælder bl.a. implementeringen af klimaplanen, producentansvar på emballager, konkurrenceudsættelse af affaldsenergien mv. Det er centrale opgaver, hvor der er brug for Dansk Affaldsforening. Nu og fremover, siger han.

Foreningens bestyrelse vil nu drøfte den videre proces ift. at finde en ny direktør.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078