23948sdkhjf

ECOmove henter pris forud for lancering af elbil

Frost & Sullivan udnævner Danske ECOmove som bedste investeringsobjekt blandt tidlige EV-virksomheder. Og det endda inden selskabet har lanceret sin elbil.
Den danske elbiludvikler og producent, ECOmove, som er meget tæt på lanceringen af den innovative elbil QBeak, modtager prisen som ‘2012 European Electric Vehicles Early Stage Investment Opportunity Award’.

Frost & Sullivan udpeger hvert år en række virksomheder, som hædres for excellente resultater inden for en række områder som lederskab, teknologisk innovation, kundeservice og strategisk produktudvikling.

I år udpeger Frost & Sullivan ECOmove som den bedste investeringsmulighed blandt opstartsvirksomheder inden for elektriske køretøjer.

Højeste rating blandt elbilvirksomheder
ECOmove modtager prisen, fordi virksomheden har fået den højeste rating blandt europæiske elbilvirksomheder.

Virksomhederne blev målt på fem kriterier: Erfaring og ekspertise blandt ledelsen i virksomhedens, bæredygtige konkurrence-fordele, service og vedligeholdelse, markedsvækst og positionering samt evnen til at differentiere sig på sit produkt.

- Det er en stor ære for os at modtage denne internationale og anerkendte pris, specielt fordi den uddeles af Frost og Sullivan, der er en markant analytiker og rådgiver af hele den automotive industri. Også fordi det gør os i stand til at promovere vores teknologi og QBeak-elbiler over for en række internationale interessenter og fremtidige samarbejdspartnere. Vi har store forventninger til prisen og alt det, der følger med den, fordi vi nu bliver fremhævet for kvaliteter i vores team, vores produkt og de bæredygtige konkurrencefordele, som QBeak og vores nye teknologi repræsenterer, fortæller Mogens Løkke, CEO hos ECOmove.

ECOmoves fremtidsplaner
ECOmove er klar til at lancere deres første innovative elbil, QBeak, i 2012, og forventningerne til den køreklare elbil er enorme blandt de samarbejdspartnere, som kender ECOmoves ambitionsniveau.

Energi Horsens Fonden og Østjysk Innovation har investeret i ECOmove og bidrager foruden kapital med netværk til virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093