23948sdkhjf

Kæmpe-solcellepark på Nordfyn sat i bero

De store ambitioner om en 166 hektar stor solcellepark ved Skamby på Nordfyn er foreløbigt sat på pause.

Det er Obton A/S, der vil opføre anlægget, og selvom de allerede havde foretaget undersøgelser omkring områdets egnethed, så må de altså nu vente med at gå videre.

Nordfyn Kommunes Teknik- og Miljøudvalg besluttede nemlig onsdag, at de ikke ville gå videre med projektet.

- Vi har valgt at sætte projektet om solcelleparken i bero. Vi vil ikke gå videre med det, før vi i kommunen har fået udarbejdet en generel handlingsplan for solcelleparker og -anlæg, lyder det fra udvalgsformand Anders Thingholm (K), der fortæller, at kommunen gerne vil tage stilling til konkrete projekter, hvis der lander en projektansøgning, når den overordnede handlingsplan er udarbejdet.

Hos Obton vil man i første omgang ikke komme nærmere ind på, hvilke konsekvenser det har for projektet, at det i første omgang ikke blev taget videre på udvalgsmødet.

- Obton har forleden haft et rigtig godt og positivt møde med Teknik- og Miljøudvalget i Nordfyns Kommune. Vi afventer nu en formel tilbagemelding, og i respekt for at både embedsfolk og politikere skal have arbejdsro i den forbindelse, har Obton ingen kommentarer for nærværende, lyder det fra projektchef i Obton, Bent Hansen, i et skriftligt svar til Energy Supply.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063