23948sdkhjf

Omsætningen skal firedobles: Obton søger 100 nye medarbejdere

Den Aarhus-baserede virksomhed Obton forventer at firedoble omsætningen i perioden 2020 til 2025. Samtidig planlægger selskabet at massehyre. 

I 2021 kom der 106 nye kolleger til virksomheden, som ved årsskiftet beskæftigede 255. Nu forventer Obton at ansatte omkring 100 nye medarbejdere i 2022.

 - Vi mærker en kolossal interesse hos investorerne for at komme med på den grønne omstilling. Det betyder også, at der virkelig er rift om at investere i vores efterhånden mange solcelleparker. Det betyder, at vi hele tiden har travlt med at rekruttere alt fra de bedste specialister og udviklere inden for solenergi til eksperter inden for compliance, salg og administration. Vi forventer at være omkring 400 ansatte, når vi når til 2025, siger HR-chef i Obton, Andreas Jakobsen.

Obton udvikler, opkøber og optimerer solcelleparker i store dele af verden. De udbydes til både private og professionelle investorer. Og netop arbejdet med den grønne opstilling betyder meget for mange af de, der vælger at arbejde og søge job hos Obton.

- Vi er i en branche, som i den grad bidrager til den grønne omstilling og som derfor også har stor folkelig opbakning. Det gør også, at mange af vores medarbejdere er meget bevidste om, at de arbejder netop her hos os, fordi det giver rigtig god mening. Og det er klart, at det kommer os til gavn i et arbejdsmarked, hvor der er kamp om de ledige hænder, siger Andreas Jakobsen i en pressemeddelelse. 

Obton er i dag blandt Europas største investorer i solenergi og står bag mere end 1.200 solcelleparker til en værdi af mere end 20 mia. kr.

Selskabet har mere end 4000 investorer og har udover hovedkontoret i Aarhus har selskabet også kontorer i Frankrig, Italien, Østrig, Irland, Ungarn, Grækenland og Japan.

For godt et år siden fik selskabet kapitalfonden FSN ind som medejer.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078