23948sdkhjf

De skal passe på Energinets bygværker i hele Danmark

I en underentreprise for Cowi har CG Jensens to divisioner Anlæg Vest og Betonrenovering indgået en femårig aftale omkring vedligehold af Energinets bygværker i hele Danmark. Det oplyser anlægsentreprenøren på sin hjemmeside. 

Aftalen strækker sig over de næste fem år og dækker diverse markarbejder på blandt andet fundamenter til strøm- og vindmøllemaster. 

Opgaverne kommer til at spænde vidt og omfatter grave- bore- og huggeopgaver i forbindelse med vedligehold, undersøgelser og eftersyn af Energinets bygværker. 

- Faktisk var det Cowi i Odense, der oprindeligt henvendte sig til os, fordi de var på udkig efter en entreprenør, som dækker opgaver i hele landet. Desuden er det en type arbejde, vi er rigtig gode til, og det betyder meget, at vi har divisioner, som kan rykke ud til opgaver i alle dele af landet fra henholdsvis Harlev, Odense og Glostrup, fortæller projektchef Jesper Juel Petersen fra Anlæg Vest, CG Jensen, der har været med til at hive kontrakten i hus.

Han påpeger, at der ud over de første fem år er mulighed for yderligere tre års forlængelse af kontrakten.

Betonrenoverings-divisionen vil som udgangspunkt dække de opgaver, der er placeret på Sjælland og Lolland-Falster, mens Anlæg Vest tager sig af opgaverne i Jylland og på Fyn.

Division Betonrenovering har allerede udført første opgave i forbindelse med CG Jensens entreprise. På Stigsnæsværket ved Skælskør har de boret forskellige prøver af et gammelt fundament til en transformerstation, som skal tilstandsvurderes.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092