23948sdkhjf

Nyt samarbejde med Vattenfall skaber nye jobs hos All Nrg

Vattenfall og All Nrg har indgået en treårig rammeaftale om levering af teknikere og værktøj i forbindelse med det årlige mølleservice på Vattenfalls tre vindmølleparker Thanet, Kentish Flats og Kentish Flats Extension, der samlet består af 145 af Vestas’ V90 og V112 møller. 

Ud over arbejdet på vindmølleparkerne vil All Nrg også skulle stå for projektledelse og HSE support. 

Arbejdet er programlagt til at starte op i maj, men All Nrgs arbejde med at planlægge og hyre teknikere er dog allerede begyndt. 

- Kontrakten er et vigtigt skridt i udviklingen af vores UK-strategi. Siden vi åbnede vores kontor i 2016, har vi langsomt udvidet vores aktiviteter. Før aftalen med Vattenfall kom i hus, havde vi allerede besluttet at udvide med flere ansatte på vores base i Grimsby i UK. Nogen er allerede på plads, men vi har stadig stillinger at besætte, siger Michael Thatt, CEO hos All Nrg.

Flytter samarbejdet til UK

Samarbejdet med Vattenfall er som sådan ikke nyt for All Nrg. 

- Indtil nu har vi overvejende arbejdet med Vattenfall på danske vindmølle-sites. Derfor ser vi frem til at udvide til de britiske sites også, siger Michael Thatt. 

De seneste ni måneder har All Nrg haft teknikere med på Vattenfalls opgave med installationen af Kriegers Flak. 

De to seneste år har All Nrg også haft en del teknikere på Horns Rev 3, som både har supporteret Vattenfall under installation og efterfølgende service af fundamenter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.85