23948sdkhjf

Omstridt elselskab hyrer eks-direktør til CEO-posten - og søger endnu en

Opdateret 8. januar 2021 med kommentarer fra Henrik Bech-Hansen

Det noget omstridte el-selskab Velkommen har indledt 2021 med en udskiftning på direktør-posten. 

I følge CVR-registeret er administrerende direktør Martin Daugbjerg Sakran fratrådt sin stilling pr. 30. december 2020 efter bare syv måneder på posten. 

I hans sted er indtrådt Thomas Søgaard-Andersen.

- Martin Daugbjerg Sakran har tidligere på året meddelt, at han ønskede at fratræde sin stilling i forbindelse med årsskiftet. Bestyrelsen og jeg har efterfølgende vurderet, at Thomas Søgaard-Andersen har de rette kompetencer til at overtage posten som adm. direktør, oplyser bestyrelsesformand Henrik Bech-Hansen i en mail til Energy Supply.

Thomas Søgaard-Andersen er langt fra ny i chef-stolen hos Velkommen. 

Fra august 2018 til udgangen af maj 2020 bestred han posten som administrerende direktør. Han blev i foråret afløst af Martn Daugbjerg Sakran, men har altså nu fået direktørstolen og titlen tilbage. 

Endnu en direktør

Med en en gammel direktørkending på plads er Velkommen gået i gang med at se sig om efter endnu en direktør, oplyser Henrik Bech-Hansen.

- Vi har igangsat en proces for at finde yderligere en direktør, der som ansvarsområde især skal koncentrere sin indsats omkring økonomi, compliance, GDPR og administation, skriver han i mailen. 

Henrik Bech-Hansen er forholdsvis ny på posten. Han tiltrådte i september, efter Morten Schwartz Nielsen, der stoppede som formand 1. juli 2020. Han havde på daværende tidspunkt, som Thomas Søgaard-Andersen, været med siden august 2018. 

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079