23948sdkhjf

E.On i forhandlinger med Hillerød Forsyning

E.On ønsker at sælge fjernvarmeværket i Skævinge til Hillerød Forsyning og forventer, at en aftale snart er i hus.
Efter mere end ét års tovtrækkeri mellem E.On på den ene side og Hillerød Forsyning på den anden side, ser det nu ud til, at en aftale om salget af Skævinge Fjernevarmeværk snart er en realitet, skriver Hillerød Posten.

- Vi er kommet tættere på hinanden, og vi forventer, at det falder på plads i meget nær fremtid, siger E.On Varme Danmarks direktør Henrik Rasmussen til Hillerød Posten.

Læs: Fire løsningsforslag fra E.On til barmarksværkerne

Tekniske løsninger ikke nok
Skævinge Fjernvarmeværk har nogle af landets højeste priser på fjernvarme, og E.On har tidligere iværksat en række tekniske tiltag for at sænke prisen, men erkender nu, at det ikke er nok til at tilfredsstille forbrugerne, der for en stor dels vedkommende er samlet i Skævinge Fjernvarmelaug.

- Vi har iværksat nogle tekniske løsninger, der kan forbedre varmeprisen. Men samtidig må vi sande, at vi ikke kan mønstre tiltag nok, hvis prisen skal sænkes så meget, som kunderne ønsker, siger Henrik Rasmussen.

Læs: Gørløse Fjernvarme på opkøb hos E.On

Hillerød Forsyning ser tiden an
Hos Hillerød Forsyning har bestyrelsesformand Finn Hansen ledet forhandlingerne, og han er positiv over for, at E.On nu vil sælge.

- E.On kommer selv til at afgøre, om de vil sælge til os. Vi har forhandlet i meget lang tid, og vi har hele tiden følt, at det var på skrømt. Derfor har vi nu sat stolen for døren og tilbudt E.On en pris, som de enten må acceptere eller ej. Lad os nu se, hvad de kommer med, siger Finn Hansen.

Også hos Skævinge Fjernvarmelaug afventer man situationen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11