23948sdkhjf

ChoosEV og Føtex installerer Quick Charge-station i Århus

Som de første i den jyske hovedstad giver elbiloperatøren ChoosEV, i samarbejde med Føtex, nu strøm og plads til elbiler med en Quick Charge-station ved Føtex i Storcenter Nord i Århus.
Med den nye Quick Charge station har elbilister nu mulighed for hurtigt at få strøm på elbilen, mens dagens indkøb bliver klaret. På en lille halv time kan man tanke el svarende til 80% af batterikapaciteten, eller hvad der svarer til ca. 100 km kørsel i de fleste moderne elbiler.

- Vi er i fuld gang med at sætte quick charge stationer op over hele landet. Det betyder, at det bliver lettere og mere fleksibelt at være elbilist, fordi man har mulighed for en hurtig opladning, uanset hvor i landet man bor. Det gør det samtidigt også muligt at bruge elbilen på længere strækninger og "tanke" el undervejs, forklarer Lars Bording, adm. direktør i ChoosEV.

Læs: Føtex giver p-plads til elbilen

Fjerner de væsentligste barrierer
Føtex og ChoosEV giver hermed Danmark en helt ny infrastruktur til opladning af elbiler, og på den måde står de to virksomheder sammen om at fjerne en af de væsentligste barrierer for fremtidens transport.

Hos Michael Askgaard, varehuschef i føtex Storcenter Nord, er engagementet også på plads:

- Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder, at de kan få strøm på elbilen, mens de handler i føtex. Vi tror på, at flere og flere kunder i fremtiden vil køre elbil, og derfor vil vi gerne gå foran og tilbyde plads og strøm til dem, når de handler hos os.

Quick charge stationen vil i den kommende periode blive testet, bl.a. af de århusianske elbil-testpiloter, der kører med i elbilforsøget Testenelbil.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094