23948sdkhjf

Dansk elselskab går ind på det norske marked

True Energy har indgået en partneraftale med Norges tredjestørste elselskab, LOS. Aftalen er True Energys første med en forhandler i Norge, der ses som et særlig vigtigt marked på grund af de mange elbiler.

Samarbejdet betyder, at LOS' kunder får adgang til True Energys App.

- I LOS ønsker vi altid at implementere nye, innovative løsninger til vores kunder. Her er True Energy og deres app til blandt andet SmartCharge-opladning af elbiler en spændende aktør. Samarbejdet gør det samtidig muligt at integrere og tilbyde en eksisterende løsning hurtigere, end hvis vi havde bygget den op fra bunden, siger Margit Unander, administrerende direktør i LOS.

Største marked

Hvor elbiler fortsat er forbeholdt en mindre gruppe danskere, er Norge et mere modent marked. I Norge er der over 300.000 elbiler og dertil kommer mindst 130.000 PHEV. Til sammenligning har vi kun godt 20.000 elbiler i Danmark.

Derfor har True Energy sammen med LOS omhyggeligt planlagt lanceringen af App’en til de norske elbilejere, som for længst er blevet forvænt med velfungerende ladeløsninger. 

- Norge er med sine mange elbiler et utrolig spændende marked for os, og LOS er en perfekt partner – både rent geografisk og når det kommer til mindset. Vi arbejder begge på at give elkunder større frihed til at matche deres elforbrug med deres værdier, uden at det fører til merarbejde, siger Charlotte Sand, direktør og grundlægger af True Energy.

Kunderne hos LOS har allerede adgang til app'en i en norsk version - tilpasset det norske marked og de norske spotpriser.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109