23948sdkhjf

Energisektoren ser tilbage på året, der gik

Inden julen står for døren og klokken falder i slag, så benytter energisektorens aktører sig til at se tilbage på året, der er gået og udtrykke deres ønsker til året, der kommer.
Dansk Elbil Alliance: 2012 bliver handlingernes år
- Elbilen har været på den politiske dagsorden det meste af 2011. Men der er endnu ikke truffet de beslutninger, der skal til for at sikre grundlaget for elbilen i Danmark. 2012 bliver derfor et meget vigtigt og spændende år for elbilbranchen, lyder det fra branchechef Lærke Flader.

ProjectZero: Et grønt fingeraftryk i 2011
- Unge lavede klimafilm, butikker sparede på energien, boligejere energirenoverede, landdistrikter tænkte klima-nyt, elbiler trillede lydløst rundt i det forløbne år, hvor initiativ, skæve vinkler og mangfoldighed prægede indsatsen i Sønderborg-området, skriver projectZero som en sidste statusopgørelse for 2011.

Concito: Fortsætter hvor man slap
- 2011 blev endnu et spændende år for Concito, hvor højdepunkterne omfatter solide fingeraftryk på regeringsgrundlaget, 17 rapporter foruden vores Annual Climate Outlook, en konsolidering af det internationale samarbejde – og en formand, der løb af pladsen.

- 2012 vil blive præget af valg af en ny formand, tredje udgave af Annual Climate Outlook, et fortsat fokus på danskernes individuelle CO2e-fodaftryk, en satsning på både biomasse og affald, en lang række rapporter om den grønne beskatning - og en fortsat levende, sprælsk og vildt dynamisk Klimaambassade!, skriver Danmarks grønne tænketank.

Energi- og olieforum: Energiaftale og fleksible løsninger på ønskelisten
- Energi- og olieforums nytårsønske er en fleksibel fremtidssikker energiaftale. Politikerne bør sikre teknologineutrale rammer til fremtidens energisystem [...]Det skulle gerne være en bred, velgennemtænkt og langtidsholdbar aftale, lyder det fra Energi- og Olieforum og direktør Peter Stigsgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078