23948sdkhjf

Vattenfalls danske hængeparti

Vattenfall fortsætter med at sælge ud af sine aktiviteter. Nu mangler blot de danske kraftvarmeværker, hvilket kan blive svært, vurderer ekspert.
Vattenfall fortsætter med at afhænde sine aktiviteter og i fredags underskrev man en aftale om et salg af sine aktiviteter i Finland for 14 mia. kr. På selskabets liste over aktiviteter til salg står nu kun de danske kraftværker tilbage.

Men de kan blive svære at komme af med, vurderer Jakob Magnussen fra Danske Bank.

- Priserne på denne type anlæg falder hele tiden. Der er ikke mange energiselskaber, der vil investere i anlæg som disse netop nu. Hvis Vattenfall lykkes med sit forehavende, så vil det være yderst positivt, men jeg har ikke hørt, at der skulle være salgsaktiviteter i gang, siger Jan Magnussen til TT i følge Mentoronline.

Processen er i gang
I følge Vattenfalls VD Öystein Löseth har man indledt processen omkring et dansk frasalg.

- Jeg tror, vi kan komme langt i 2012. Da har vi i hvert tilfælde bestemt os for, hvad vi skal stille op med den danske del af vores forretning, siger han og understreger overfor TT:

- Vi har startet en proces, når det gælder den danske virksomhed, mere kan jeg ikke sige nu.

Vatttenfall arbejder i øjeblikket på at færdiggøre koncernens investeringsplaner for 2012-2016. Investeringsniveauet for denne periode kommer til at ligge noget lavere end niveauet i planen for 2011-2015, i hvilken målet var at investere 165 mia. kr. i nye projekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094