23948sdkhjf

Konference om udledning af spildevand corona-ramt

Samfundet har høje forventninger til beskyttelse af vandmiljøet.

Det viser den interesse, fra ministerhold, folketingspolitikere, lokalpolitikere, borgerorganisationer og flere medier, der har været omkring konferencen 15. september på Axelborg i København under temaet 'Samfundets forventninger til udledning af regn- og spildevand.

- Men som smittetrykket ser ud lige nu, så er der ikke andre muligheder end at udskyde konferencen. Men vi arbejder på højtryk for at få en ny dato på plads. Det nuværende program og lokalerne på Axelborg vil også danne rammen om konferencen til den tid, siger direktør i Danva, Carl-Emil Larsen.

Konferencen, der forventes afholdt ultimo oktober, skal skabe overblik over problemstillingen med udledning. Hvad er udfordringerne med de forskellige typer udledninger: Regnbetingede udløb, overløb fra kloaksystemer, by-pass på renseanlæg, planlagte udledninger m.fl.

- På konferencen skal man blandt andet drøfte, hvordan vi kan finde fælles løsninger for udledning af regn- og spildevand, der kan leve op til samfundets forventninger. Det er klart, at hvis ikke de økonomiske rammer for vandselskaberne og de miljømæssige krav, der stilles til dem, gør det muligt at leve op til et moderne samfunds ønsker, så skaber det en ubalance, siger direktør i Danva, Carl-Emil Larsen.

Der er endnu ikke fastsat en ny dato for konferencen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079