23948sdkhjf

EcoWind og Kingspan Wind samarbejder om husstandsmøller

Kingspan Wind har officielt bekræftet sit samarbejde med det danske firma EcoWind, som distributør af husstandsvindmøller på det danske marked.
Dette fulgte lige efter overtagelsen af aktiverne fra den tidligere vindmølleproducent Proven Energy Ltd.

Opkøb, forhandlere og nøgledistributør
Det skotsk ejede Proven Energy er blevet opkøbt af Kingspan Renewables og videreføres som Kingspan Wind. EcoWind var en af Proven Energys største europæiske forhandlere, og EcoWind bliver nu en nøgledistributør på det europæiske marked.

- De betydelige ressourcer, som Kingspan Renewables generelt bruger på at videreudvikle produkter, vil vi ligeledes bruge i Kingspan Wind. Vi arbejder p.t. på at skabe de bedst mulige betingelser for Kingspan Wind og det verdensomspændende net af distributører og kunder. Vi ønsker at tilføre Kingspan Wind al den styrke og ekspertise som Kingspan Gruppen generelt er kendt for, forklarer nyligt udnævnte Managing Director af Kingspan Environmental and Renewables, Mr. Ralph Mannion.

Driftsikkerhed & økonomi
Kingspan Wind producerer husstandsvindmøllen KW6. KW6 svarer til den mølle, som tidligere blev solgt under navnet Proven P11. Denne mølle har vist sig utrolig driftsikker og i stand til at levere en stor ydelse, også under ekstreme vindforhold.

- Vi har valgt at repræsentere et kvalitetsprodukt, som har været produceret i mere end 30 år. Vi er derfor ovenud tilfredse med at Kingspan Wind vil videreføre produktet. Vi oplever at to ting er specielt vigtige for vores kunder, når de skal investere i en husstandsmølle: For det første skal møllen helst have bevist sit værd, så budgettet holder, og for det andet betyder det noget, at EcoWind kan fremvise et positivt regnskab. Det skaber tryghed i forbindelse med handlen, siger Carsten Kock, direktør og ejer af EcoWind.

EcoWinds målsætning er flere husstandsvindmøller i Danmark, som producerer miljøvenlig strøm og dækker en væsentlig del af ejernes energiforbrug, på et solidt økonomisk grundlag.

Om EcoWind
EcoWind forhandler, opsætter og servicerer husstandsvindmøller. Siden nettomålerordningen blev vedtaget i 2010 har EcoWind opsat mere end 80 møller i Danmark og solgt omkring 200.

EcoWind A/S blev stiftet som selskab i 2009. Firmaet har hovedkontor i Græsted og salgskontor i Jylland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078