23948sdkhjf

Brancheforening for husstandsmøller hædres

Brancheforeningen for Husstandsvindmøller modtager den 2. december 2012 den europæiske solpris, European Solar Prize, af SOLAR, den europæiske organisation for vedvarende energi.
Prisen er siden 1984 blevet uddelt til europæiske kommuner, virksomheder, foreninger og individer, der bruger vedvarende energi, og den uddeles i år ved en ceremoni i Berlin.

Prisen modtages på foreningens vegne af foreningens formand, Morten Victor Petersen.

Pris for pionerarbejde
Brancheforeningen for Husstandsvindmøller, som har sekretariat hos DS Håndværk & Industri, får prisen for deres pionerindsats for et helt nyt område inden for vedvarende energi.

Der er ca. 300 husstandsvindmøller i Danmark, og antallet er stærkt stigende.

Regeringen har fra 1. januar 2012 ændret det såkaldte Håndværkerfradrag (BoligJobplanen), så arbejdsløn til opsætning af husstandsvindmøller nu også kan trækkes fra i skat, og det forventes at få antallet af møller til at stige kraftigt.

Danske virksomheder har vind i sejlene
Husstandsmøller er kommet for at blive, og som nævnt ovenfor, så ventes antallet af møller på dansk jord at være stærkt stigende. Stærkt stigende er også antallet af danske virksomheder, der har specialiseret sig på området.

Læs om øget produktionkapacitet og egen testplads hos Zeteco Energy , der i øvrigt lige har fået typgodkendt deres 6 kW-mølle. Eller om Thymøllen, der har så stor succes her herhjemme at man nu planlægger at indtage det britiske marked og om typegodkendelse hos HS Wind .
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079