23948sdkhjf

Sol- og vindudvikler mere end dobler op på bundlinjen

Momentum Gruppen, der beskæftiger sig med udvikling, forvaltning og salg af sol- og vindmølleprojekter, kom ud af 2019 med det bedste resultat nogen sinde. 

Koncernresultatet i moderselskabet Momentum Investments Aps blev på 18,8 millioner kroner efter skat mod 8 millioner kroner efter skat året før.

- Vi er meget tilfredse med den udvikling, vi har oplevet i de seneste år og i særdeleshed i 2019. Vores strategiske fokus om at bistå vores kunder med at skabe størst mulige afkast til den lavest mulige risiko, ved at udøve uafhængig og værdiskabende asset management over anlægsaktivernes samlede livscyklus bærer frugt, siger koncernens direktør og ejer Kim Madsen og tilføjer: 

- Samtidig har 2019 været et år, hvor vi har investeret markant i både udviklings- og repoweringprojekter, nye medarbejdere og viden og samtidig skabte stærke økonomiske resultater på tværs af alle kerneområder. Vi har dermed skabt en god platform for fortsat vækst, hvilket afspejles i den forgangne del af 2020, hvor der har været tilgang af både kunder, opgaver og medarbejdere trods coronakrisen.

Egenkapitalen blev pr. 31. december 2019 opgjort til 64,4 millioner kroner, hvilket er en stigning fra 52,3 millioner kroneri 2018.

Grundet corona-krisen har Momentum-koncernen - som så mange andre virksomheder - valgt ikke at udsende præcis guidance for 2020.

- Det forventes dog, at der landes et betydeligt positivt resultat for året, der vil være præget af de mange aktiviteter, der er igangsat eller vil blive igangsat i løbet af året, oplyser Momentum Gruppen i en mail. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078