23948sdkhjf

Momentum på opkøb i Tyskland

Momentum Energy Group ekspanderer nu yderligere i Tyskland gennem opkøb af OX2’s tyske aktiviteter. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

OX2 Wind GmbH er beskæftiget med udvikling af vindprojekter i Tyskland, og har syv medarbejdere som alle tilbydes ansættelse i Momentum.

I forbindelse med overtagelsen overtager Momentum også tre vindprojekter i Tyskland, som er på forskellige udviklingsstadier.

Momentum har været til stede i Tyskland i mere end 15 år med værdistyring og repowering af adskillige vind- og solanlæg.

Ifølge Kim Madsen, CEO hos Momentum, er det nye opkøb et vigtigt skridt i virksomhedens strategi, der indebærer geografisk ekspansion og lokal tilstedeværelse, og han fortæller, at man nu kan tilbyde hele omfanget af værdistyring gennem hele vind- eller solprojektets livscyklus.

- Vi har arbejdet tæt sammen med OX2 gennem et stykke tid og dannet et partnerskab så sent som i december 2019 om repowering af et vindprojekt. Vi er derfor glade for at udvide vores aktiviteter i Tyskland med en udviklingsplatform og en eksisterende pipeline af projekter under udvikling. Det åbner nye, spændende muligheder på det tyske marked, og vi kan fortsat udvide vores pallette af servicer til danske og internationale kunder med grønne aktiver i Europa, siger han.

Med udvidelsen har Momentum nu kontorer i Hamburg og Flensburg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094