23948sdkhjf

Dansk fællesstand på Intersolar

For fjerde gang organiserer ambassaden i Berlin, med støtte fra Danmarks Eksportråd, en dansk fællesstand for henholdsvis solartermi og photovoltaik på fagmessen Intersolar i München.
Fagmessen Intersolar har i mange år været den største event inden for solbranchen. Som internationalt omdrejningspunkt og skueplads for solarteknik afspejler fagmessen den dynamiske udvikling, branchen har haft inden for områderne photovoltaik og solartermi.

Succes i 2011
På trods af den svære finansielle situation blev der også i 2011 opnået rekordtal, hvilket fremhæver det store potentiale, der er i området for solarenergi.

Aldrig før har der på Intersolar været flere udstillere, besøgende, et så stort udstillerareal, og Intersolar beviste derfor dens rolle som en af de førende fagmesser på verdensplan: 2.286 udstillere (+21 % i forhold til 2010) fra 47 lande, 169.000 kvadratmeter udstillingsareal (+26 % i forhold til 2010) i 15 messehaller, 76.738 besøgende (+5 % i forhold til 2010) fra 154 lande og over 1.200 nationale og internationale repræsentanter fra diverse medier (+ 30 %) fra over 30 lande. Derudover var over 57 % af udstillerne fra andre lande end Tyskland, hvilket understreger messens internationale karakter.

I alt deltog syv danske virksomheder på den danske fællesstand. Det har vist sig år efter år, at selv små og mellemstore danske solarenergifirmaer virkelig har noget at tilbyde den internationale besøgsskare og har opnået gode kontakter, der har ført til nye ordrer - ikke bare i Tyskland men også til flere andre lande.

Dansk fællesstand 2012
- En dansk fællesstand kan skabe styrket fokus på danske løsninger og produkter i forbindelse med solarenergi under en samlet paraply, der signalerer teknologi, innovation og knowhow, skriver Eksportrådet i en pressemeddelelse.

Ambassaden er allerede nu i tæt dialog med Intersolar-messens ledelse for at sikre den optimale stand-placering for størst mulig eksponering.

Den danske ambassade vil samtidig gennemføre målrettet markedsføring for fællesstanden både i Danmark og i Tyskland.

Yderligere oplysninger om fællesstanden kan fås ved henvendelse til ambassaden i Berlin; Yvonne Davidis, Eksportrådgiver / Energi & Miljø. Tlf.: +49 30 5050 2106, email: .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126