23948sdkhjf

Green Farm Energy indgiver konkursbegæring

Biogasanlægget Green Farm Energy A/S ved Over Løjstrup har siden 2009 leveret varme til varmeværket i Laurbjerg og værkets 335 forbrugere. Nu har selskabet indgivet konkursbegæring.
- Driften og forsyningen fortsætter indtil videre, lyder det fra Per Agger Nielsen repræsentant for selskabet Industri Udvikling, der ejer 30% af Green Farm Energy, skriver Aarhus Stiftstidende.

Udtalelsen kommer efter at bestyrelsen hos Green Farm Energy har indgivet konkursbegæring til Skifteretten i Randers.

Drastisk beslutning
- Det er en drastisk beslutning, men bestyrelsen har vurderet, at der ikke er mulighed for at videreføre driften ud fra de midler, vi har til rådighed, siger Per Agger-Nielsen, der repræsenterer Industri Udvikling i Green Farm Energy’s bestyrelse.

Dermed skulle forbrugerne ved Laurbjerg Varmeværk være sikret fjernvarmeleverancer fra anlægget lidt endnu, selvom fremtiden er uvis.

Det er to år siden at Green Farm Energy indgik et samarbejde med Laurbjerg Varmeværk om at levere varme fra biogasanlægget til de 335 varmeforbrugere i Laurbjerg.

Forsøger sig med salg
Videreførelse af anlægget er overladt til kurator Christian Jul Madsen fra Kromann Reumert, der ifølge Per Agger-Nielsen vil forsøge at sælge anlægget.

- Der har været interesserede købere på banen, men der er ikke konkluderet på disse sonderinger endnu, siger han til avisen.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11